Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Nagy teherbírású műanyag gyeprács - trapéz

Nagy teherbírású műanyag gyeprács - trapéz

Termék védjegye:
PipácskaÍvben és egyenesen is lerakható műanyag gyeprács
Cikkszám: gegyr46062060f
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Trapéz alakú nagy teherbírású műanyag gyeprács

Nagy teherbírású műanyag gyeprács, ideiglenes, vagy végleges burkolathoz. A trapéz alaknak köszönhetően egyenesen, vagy ívben is lerakható.

Műanyag gyeprács ideiglenes utakhoz vagy végleges felületekhez

A nagy teherbírású műanyag gyeprács kiválóan alkalmas parkolók, autó behajtók építésére, különösen nagy igénybevételnek kitett útpadkákhoz és ideiglenes utak kialakítására. Átmeneti telepítés esetén egyszerűen a talajra, fűfelületre kell helyezni, így a járművek -beleértve a tehergépjárműveket is- megsüllyedése megelőzhető. Az ideiglenes lerakás különösen hasznos építkezések során. A műanyag gyeprács könnyen felszedhető és újra lerakható. A beton gyepráccsal ellentétben könnyebben kezelhető, a rakodás során jól tűri az ütődéseket, nem törik el. Végleges telepítés esetén -csakúgy mint a hagyományos gyeprács esetén- tömörített finom kavics vagy homokágy szükséges.

A gyeprács egyenesen és ívben is lerakható

Ez a nagy teherbírású műanyag gyeprács trapéz alakú és a trapéz alak két száránál nútokkal ellátott. A nútok biztosítják az elemek tökéletes kapcsolódását. Az egyes elemek beforgatásával a nagy teherbírású műanyag gyeprács egyenesen és ívben is esztétikusan lerakható, ami nagyon hasznos, ha csak a keréknyom kerül burkolásra. Természetesen a trapéz alakú műanyag gyepráccsal teljes felületek is burkolhatók.

Mégtöbb műanyag térburkolat >>>

Szín szürkés fekete
Hossz 62 cm
Szélesség 46 cm
Magasság 6 cm
Súly 12 kg/db
Alak trapéz
Kapcsolódás ferde oldalakon núttal
Lerakás egyenesek mentén vagy ívben (univerzális)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.