Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó
2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)

KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó

2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)
Termék védjegye:
Egységár: 2.650,00 Ft/db

Gyepszőnyeg, műfű ragasztáshoz

Gumilap, gumi parkolási ütköző ragasztásához

Erős, egykomponensű, kartusból kinyomható poliuretán ragasztó, elsősorban műfű, gyepszőnyeg textilcsíkkal történő ragasztásához. Zöld színe miatt a gyepszőnyegen észrevétlen ragasztást tesz lehetővé. Alkalmas még puliuretán alapú ragasztóval, gumiőrleményből készült gumilap, parkolási ütköző erős rögzítésére is.

Cikkszám: 24332
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó gyepszőnyeghez, műfűhöz

A KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó gyepszőnyeg, műfű gyors és erős rögzítéséhez készült, de alkalmas gumiburkolat és gumiütköző rögzítésére is. Zöld színének köszönhetően kifejezetten feltűnésmentes rögzítést tesz lehetővé.

Milyen termékek esetén használható a KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó?

  • Gyepszőnyeg (műfű)
  • Gumi ütközésvédő
  • Gumilap, gumiburkolat
  • Egyéb gumiőrleményből készült termékek

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó?

A pasztaszerű poliuretán ragasztó a levegő és a ragasztott anyag nedvességtartalmának hatására kezd megszilárdulni. Magasabb hőmérsékleten és a levegő, valamint a ragasztandó anyagok nedvességtartalmának növekedésével a kikeményedési idő csökken. A ragasztóanyag a ragasztást után erős, flexibilis kötést képez, melynek erőssége -40 °C és + 80 °C között nem változik. A ragasztó a kötés során többször megnöveli a térfogatát, habzik. A habzás a kikeményedési sebesség növelésével nő.

Hogyan kell használni a KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztót?

A felületnek száraznak, tisztának (zsírmentesnek) és szilárdnak kell lennie. A használathoz tegye a kartust kinyomó pisztolyba, vágja je a menetes adagoló csatlakozás tetejét, majd helyezze fel a ragasztóhoz tartozó fúvókát. A kinyomott ragasztót, cikcakk-, vagy fogasspaklival vigye fel a felületre. A felületre nyomott poliuretán ragasztóval 15 percig dolgozhat, ezután a ragasztó kötése megkezdődik. Nem vízszintes felületen a műfű, de különösen a gumilap vagy gumiütköző ideiglenes rögzítése, megtámasztása szükséges.

A KLEJ DEKO TZ poliuretán ragasztó gyepszőnyeg textilszalag segítségével történő összekötésére lett kifejlesztve. A ragasztót, cikcakk-, vagy fogasspaklit használva kell felvinni a felületre. A ragasztó nedvesítésével a kötés gyorsítható. A gyepszőnyeget 15 percen belül nyomja rá a ragasztóra. Az összekötő textilszalagot centrálisan kell elhelyezni, azaz fontos, hogy a szalag a két gyepszőnyeg darabon egyenlő nagyságú felületet fedjen le. 30 cm széles összekötőszalag esetén a ragasztó mennyisége méterenként legalább 150g kell, hogy legyen. Az műfű ragasztáshoz használt összekötő szalag nedves lehet, de víz nem csepeghet róla.

Letölthető dokumentumok:

Magyar nyelvű biztonsági adatlap KLEJ DEKO TZ (.pdf)

Kiszerelés kartus
Kiszerelés térfogat 310 ml
Kiszerelés súlya 400 g
Vegyi bázis poliuretán
Szín zöld
Tárolási hőmérséklet +15-+25°C
Felhasználási hőmérséklet +5 - +40°C
Kikeményedés 1 nap
Hőállóság -40°C +80°C
Kiadósság 0,5- 1,5 kg/m2 (függ a ragasztott anyag struktúrájától)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.