Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Rezgéscsillapító gumi sportburkolat - 10 mm, nagy igénybevételhez, szórt

Ár:
38.700 Ft (30.472 Ft + ÁFA)
Termék védjegye:

PipácskaRezgéscsillapító gumiburkolat nagy terheléshez

PipácskaSúlyemelés és más nagy igénybevétellel járó sportok

 
 

Leírás és Paraméterek

10 mm vastagságú gumi sportburkolat kimagasló rezgéselnyelő tulajdonsággal. Kifejezetten nagy igénybevételhez javasolt rezgéscsillapító gumitekercs, súlyzóval végzett nehéz gyakorlatokhoz és kondigépek alá. A 10 mm vastag gumi sportburkolat elnyeli a kondigépek rezgéseit és hatékonyan tompítja a leeső nehéz súlyok hatásait. A gumiburkolat azon kívül, hogy fokozza a biztonságot, komfortos környezetet nyújt a sporttevékenységhez. A tekercsből kialakított gumi sportburkolat szinte teljesen hézagmentes, ráadásul a szórt mintázat miatt esztétikus is. A szórt mintázatot úgy hozzák létre, hogy a gumitekercs anyagába az alap fekete gumiőrlemény mellett kis mennyiségben más színű gumiszemcséket is kevernek. A szórt mintázatú gumi sportburkolat esztétikusabb, kellemesebb megjelenésű. 

4 mm vastag dekorációs gumitekercs azokon a kevésbé igénybe vett vízszintes, vagy függőleges felületeken használható fel, ahol nincs sporttevékenység. Ez a gumiburkolat kiváló ütés elleni védelmet nyújt a függőleges falfelületekre ragasztva.

A gumi sportburkolat a rezgéscsillapító gumitekercs padozatra ragasztásával alakítható ki megfelelően. A padozatnak simának kell lennie, lehet simított betonfelület, de akár meglévő burkolat is.

Mégtöbb gumitekercs sporthoz és rezgéscsillapításhoz >>>

Szín multikolor (fekete alapon színes szemcsék)
Hosszúság 600 cm
Szélesség 125 cm
Vastagság 1,0 cm
Kiadósság 7,5 m2 / tekercs
Súly 68 kg/tekercs