Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Rezgéscsillapító gumi sportburkolat - 10 mm, nagy igénybevételhez, szórt

Ár:
53.600 Ft (42.205 Ft + ÁFA)
Termék védjegye:

PipácskaRezgéscsillapító gumiburkolat nagy terheléshez

PipácskaSúlyemelés és más nagy igénybevétellel járó sportok

 
 
Cikkszám: tgtopsp10m
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

10 mm vastagságú gumi sportburkolat kimagasló rezgéselnyelő tulajdonsággal. Kifejezetten nagy igénybevételhez javasolt rezgéscsillapító gumitekercs, súlyzóval végzett nehéz gyakorlatokhoz és kondigépek alá. A 10 mm vastag gumi sportburkolat elnyeli a kondigépek rezgéseit és hatékonyan tompítja a leeső nehéz súlyok hatásait. A gumiburkolat azon kívül, hogy fokozza a biztonságot, komfortos környezetet nyújt a sporttevékenységhez. A tekercsből kialakított gumi sportburkolat szinte teljesen hézagmentes, ráadásul a szórt mintázat miatt esztétikus is. A szórt mintázatot úgy hozzák létre, hogy a gumitekercs anyagába az alap fekete gumiőrlemény mellett kis mennyiségben más színű gumiszemcséket is kevernek. A szórt mintázatú gumi sportburkolat esztétikusabb, kellemesebb megjelenésű. 

4 mm vastag dekorációs gumitekercs azokon a kevésbé igénybe vett vízszintes, vagy függőleges felületeken használható fel, ahol nincs sporttevékenység. Ez a gumiburkolat kiváló ütés elleni védelmet nyújt a függőleges falfelületekre ragasztva.

A gumi sportburkolat a rezgéscsillapító gumitekercs padozatra ragasztásával alakítható ki megfelelően. A padozatnak simának kell lennie, lehet simított betonfelület, de akár meglévő burkolat is.

Mégtöbb gumitekercs sporthoz és rezgéscsillapításhoz >>>

Szín multikolor (fekete alapon színes szemcsék)
Hosszúság 600 cm
Szélesség 125 cm
Vastagság 1,0 cm
Kiadósság 7,5 m2 / tekercs
Súly 68 kg/tekercs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!