Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Rezgéscsillapító gumi sportburkolat - 8 mm, közepes igénybevételhez, szórt

Ár:
59.350 Ft (46.732 Ft + ÁFA)
Termék védjegye:

Pipácska

Beltéri rezgéscsillapító burkolat általános felhasználásra

PipácskaNehezebb kondigépekhez, fitness tevékenységhez

 
Cikkszám: tgtopsp8m
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

8 mm vastag gumiburkolat tekercsben kiválós rezgéscsillapító tulajdonsággal sporttevékenységhez. Gumi sportburkolat fitness tevékenységhez, kondigépek alá és súlyzóval végzett gyakorlatokhoz közepesen nagy igénybevétel esetén. A rezgéscsillapító gumitekercs leragasztásával kialakított felület hatékonyan nyeli el a kondigépek által keltett rezgést és jelentősen csökkenti a leeső súlyok által keltett kellemetlen zajt. A gumi sportburkolat biztonságosabbá és komfortosabbá teszi az edzéssel töltött időt. Izgalmas, szórt mintázatú, ami azt jelenti, hogy a gumitekercs fekete szemcséi közé kis mennyiségben színes gumiőrleményt is adagolnak, esztétikusabbá és téve a gumi sportburkolat megjelenést. A rezgéscsillapító gumitekercs további előnye, hogy a rugalmas sportburkolat szinte hézagmentesen alakítható ki.

Azokon a felületeken ahol nincs sporttevékenység, a 4 mm vastag tgtopsp4m cikkszámú dekorációs gumitekercs is felhasználható, amely mintázatában azonos. A dekorációs gumiburkolat függőleges felületekre is felragasztható az oldalfalak ütésvédelmének biztosításához.

A rezgéscsillapító gumitekercs telepítse és a végleges sportburkolat kialakítása szilárd, sima felületen (pl. simított betonfelület, vagy meglévő sima burkolat) ragasztással megfelelő.

Gumitekercsek sporthoz vagy rezgéscsillapító alátétként >>>

Szín multikolor (fekete alapon színes szemcsék)
Hosszúság 800 cm
Szélesség 125 cm
Vastagság 0,8 cm
Kiadósság 10.0 m2 / tekercs
Súly 72 kg/tekercs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!